Autobench voor Appenzeller Sennenhond

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-50-60
  • 0
Autobench voor Appenzeller Sennenhond

Welke bench is geschikt voor een Appenzeller Sennenhond?

De Appenzeller sennenhond is afkomstig uit Zwitserland. Deze hond wordt voor verschillende functies gebruikt zoals: Hoeder van de kudde, trekhond, gebruikshond, speurhond, waakhond en gezelschapshond. Het is een hond die vriendelijk is tegen huisgenoten, maar tegen vreemden is hij wantrouwend. Daarom is het een ideale waakhond. De levensverwachting van een Apenzeller Sennenhond is 12 tot 14 jaar en de verwachte lengte is tussen de 47-58 cm. 

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Appenzeller past!

 

 

Appenzeller sennenhond

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Appenzellers?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Appenzeller veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Appenzeller in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Appenzeller in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Appenzeller heeft. Een gezonde Appenzeller springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Appenzeller wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Appenzeller eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Appenzeller in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Appenzellers

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »