Bench voor auto

Op zoek naar een bench voor in de auto? Autobench.nl Biedt een groot aanbod kwalitatieve aluminium autobenches.

Soorten autobenches

De autobenches zijn grofweg te verdelen in 2 types. Aan de ene kant hebben we de slechte draadstalen benches. In tegenstelling tot de reguliere kamerbench heeft een autobench 1 of 2 schuine zijdes zodat uw kofferruimte optimaal wordt gebruikt.

 

Aan de andere kant hebben we de kwalitatief sterke aluminium autobench. Deze zijn in gebruik vaak stiller (trilt minder) en hierdoor prettiger in gebruik. De aluminium autobench staat garant voor vele jaren plezier (Hundos aanbevolen).

 

Autobenches

Aluminium Autobenches zijn te verdelen in twee hoofdcategorieën. Er zijn namelijk rechte autobenches en schuine autobenches.

 

Rechte Autobenches  

Heeft uw een Bestel wagen of een erg grote kofferbak? Dan is er een mogelijkheid dat onze rechte autobenches passen in uw auto. U kan deze autobenches verkrijgen in dubbele en enkele uitvoering. Ook is er keuze tussen spijlen in de achterwand en een dichte achterwand.

 

Schuine autobenches 

Heeft u een auto met een schuine achterbak? Dan kunt u het beste kiezen voor een autobench met 2 schuine zijden. Een autobench met dubbele schuine zijden zal in dit geval beter passen in uw kofferbak.

 

Keuze autobench

Bij het kiezen van een autobench is het belangrijk dat u kijkt naar de afmetingen van uw kofferruimte van de auto. Ook is het belangrijk of u een gelijkvloers kofferruim heeft of niet. Wij hebben enkele autobenches met dorpel om deze goed open te laten gaan bij een verhoogd kofferruim. Bij twijfel kunt u ons uiteraard even contacteren.

 

Via onze handige keuzehulp kunt u zien welke autobenches in uw auto passen!

 

Ons assortiment Hundos autobenches:

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »