Autobench voor Berner sennenhond

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in 65-70
  • 0

Deze benches zijn geschikt voor een Berner sennenhond

De bernensennenhond is aanhankelijk en trouw en hij is erg goed met kinderen. Met andere honden moet hij goed in de gaten gehouden worden gehouden omdat, hij erg dominant kan zijn en voor de nodige spanning zorgen. Het is van belang dat een berner sennenhond voldoende ruimte heeft zodat hij zijn energie goed kwijt kan raken. Een berner sennenhond heeft een schofthoogte tussen 58 en 70 cm en een gevarieert gewicht van 36 tot 50kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Berner Sennenhond past!

 

 

Berner Sennenhond

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Berner Sennenhonds?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Berner Sennenhond veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Berner Sennenhond in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Berner Sennenhond in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Berner Sennenhond heeft. Een gezonde Berner Sennenhond springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Berner Sennenhond wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Berner Sennenhond eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Berner Sennenhond in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Berner Sennenhonds

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »