Autobench voor Cane Corso

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-60-65
  • 0

Één van de populairste honden in Nederland is de Cane Corso, maar welke bench is nu geschikt voor een Cane Corso?

In Nederland stijgt de populariteit van de Cane Corso hond. De Cane Corso is afkomstig uit Italië. Met een gemiddelde levensverwachting van 10 tot 12 jaar kunnen ze voor een lange tijd uw trouwe gezel zijn. De belangrijkste karaktertrekken van een Cane Corso zijn: trainbaar, evenwichtig, gereserveerd, stabiel en rustig.

 

De schofthoogte en gewicht van een Cane Corso is bij een teefje tussen de 60 en 64 cm met een gewicht van 38-45 kg. Bij een reu is de schofthoogte tussen de 64 tot 68 cm met een gewicht van 42-55 kg.

 

Op autobench.nl hebben we verschillende soorten benches die geschikt zijn voor uw Cane Corso, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Cane Corso past.

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Cane Corsos?

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Cane Corso veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Cane Corso in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Cane Corso in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Cane Corso heeft. Een gezonde Cane Corso springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Cane Corso wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Cane Corso eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Cane Corso in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Cane Corsos

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »