Autobench voor Cavalier King Charles Spaniel

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-40
  • 0

Welke bench is geschikt voor een Cavalier King Charles Spaniel ?

De Cavalier King Charles Spaniel is een drukke vrolijke viervoeter. De  Cavalier King Charles Spaniel is een gezelschapshond die erg afhankelijk is van mijn baasje. Deze kleine hond heeft een schofthoogte tussen 30 en 33cm en heeft een gewicht tussen 5,9 en 8,2kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Spaniel past!

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Spaniels?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Spaniel veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Spaniel in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Spaniel in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Spaniel heeft. Een gezonde Spaniel springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Spaniel wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Spaniel eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Spaniel in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Spaniels

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »