Autobench voor Duitse Staande

 • Geplaatst op
 • Door Mark
 • Geplaatst in ab-60-65
 • 0

Welke bench is geschikt voor een kortharige Duitse Staande hond?

Een Duitse Staande korthaar wordt ook wel eens German shorthaired Pointer genoemd. Deze hond komt oorspronkelijk uit Duitsland en is een hele rustige hond met brakkenbloed.  De kortharige Duitse Staander is een grote, krachtige en slanke hond. Deze hond werd oorspronkelijk gebruikt als jachthond. De schofthoogte van een kortharige Duitse Staande varieert bij een reu tussen 62 tot 66 cm en bij een teefje tussen 58 tot 63 cm.

Op Autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Duitse Staander past!

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Duitse Staandes?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Duitse Staande veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Duitse Staande in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Duitse Staande in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Duitse Staande heeft. Een gezonde Duitse Staande springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Duitse Staande wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Duitse Staande eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Duitse Staande in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Duitse Staandes:

 

Reacties

 1. Mark Dunnink Mark Dunnink

  Helaas heb ik de maten van deze auto niet meer.
  Verwacht dat de Hundos pro autobench M de grootste bench is die erin past. Voor een grote Duitse staander zou deze wel aan de kleine kant zijn.

 2. Mark Dunnink Mark Dunnink

  Hallo Melissa,
  Helaas heb ik de gegevens van deze auto niet meer.
  Ik verwacht dat de Hundos M de grootste bench is die er in zou kunnen passen. Je kunt altijd langskomen om te passen.

 3. Mark Dunnink Mark Dunnink

  Van het bouwjaar van uw auto hebben wij geen maten bekend, en daardoor weten we dus niet welke bench passend zou zijn in de auto. U kunt het beste langskomen in de winkel om te kijken of er een geschikte bench voor de auto en hond is.

 4. Melissa stuijts Melissa stuijts

  Beste.
  Ik zoek een autobench maar wanneer ik het op jullie website invul geeft hij niet de opties aan.
  Het gaat om een golf 4 5 deurs uit 2005 ( geloof ik) en het is voor een Duitse Staande Langhaar. Welke zou dan geschikt zijn?
  Groet Melissa

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »