Bench voor in huis

Bench voor in huis

Bench voor in huis

Uw hond heeft een plek nodig in huis waar hij zijn rust kan zoeken. Daarom is een bench in uw woonkamer van wezenlijk belang. Binnen onze webshop treft u een uitgebreid bench assortiment aan. Volg de linkjes en vindt voor elke maat hond de juiste bench.

Hier vindt u een uitgebreide uitleg over de benches en de gebruikte materialen.

Soorten benches

Verreweg de meest gebruikte bench is de draadstalen bench. Deze benches worden veelal in het verre buitenland geproduceerd. Hierdoor zijn de tarieven zeer laag, waarvan u als hondenbezitter profiteert. Naast de draadstalen bench, zijn er ook aluminium benches verkrijgbaar. Dit zijn nagenoeg onverwoestbare benches. Verder zijn er nog panelen leverbaar om een eigen bench voor binnen of buiten te bouwen. Informatie hierover kunnen wij u op verzoek doen toekomen.

Bench materiaal

De benches worden geproduceerd van draadstaal. De dikte van dit materiaal varieert tussen 3 - 4 mm. De volgende verduurzaming kan de bench hebben ondergaan:

- Zwart gecoate bench
Natuurlijk verkopen wij ook kwalitatief zeer goede aluminium hondenbenches van Hundos.
Deze zijn iets duurder maar vele malen beter van kwaliteit. Onze tip koop een Hundos bench voor jarenlang plezier.

Bench bodembakken

De meeste benches zijn verkrijgbaar met 2 soorten bodembakken. Aan de ene kant hebben we de PVC bodembakken. Deze bench bodems zijn licht van gewicht en zeer eenvoudig schoon te houden. Naast de PVC bodembakken hebben we ook de metalen bodembakken. Met name voor de sloopgraage hond in de metalen bench bodem een goede optie.

Sluiting van de bench

De meeste benches hebben een schuifsluiting.

Montage van de bench

De benches zijn eenvoudig in elkaar te zetten. U klapt de bench uit en klikt deze vast met enkele clips. Als laatste schuift u de bodembak naar binnen en klaar is uw bench. Uiteraard kunt u er voor kiezen nog een mat of vetbed in de bench te leggen.

Vragen? Neem dan even contact

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »