Autobench voor Labrador

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-55-60
  • 0
Autobench voor Labrador

De populairste hond in Nederland is de Labrador Retriever maar welke autobench is nu geschikt voor een Labrador?

In Nederland is de Labrador Retriever al vele jaren een erg populaire hond. Dat komt ongetwijfeld door hun aangename karakter dat prima samengaat met een gezinsleven. Ze zijn gek op kinderen, willen altijd spelen en zijn altijd bereid om te werken voor de baas. Labradors worden dan ook vaak gebruikt als jachthond, reddingshond en natuurlijk als geleidehond. De schofthoogte van een Labrador ligt tussen de 54-57 cm.

Labrador

 

Welke autobenches zijn geschikt voor labradors?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn labrador veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw labrador in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

Labrador retriever in autobench Hundos pro M

Hoe krijg ik mijn labrador in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge labrador heeft. Een gezonde labrador springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw labrador wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw labrador eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw labrador in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor labradors

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »