Autobenches voor een Amerikaanse staffordshireterriër

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-40-50
  • 0

Welke bench is geschikt voor een Amerikaanse staffordshireterriër?

De staffordterriër is een kruising tussen een Bulldog en een Terriër en is in 1936 erkend als ras. In 1972 is het voorvoegsel Amerikaanse toegevoegd om de verwarring met de Stafford Bull Terriër te vermijden. De Amerikaanse staffordshireterriër wordt ongeveer tussen de 10 en 15 jaar oud. De schofthoogte van een Amerikaanse staffordshireterriër varieren bij een teef tussen de 43 en 46 cm en bij een reu tussen de 46 en 48 cm.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw staffordshireterriër past!

 

 

Welke autobenches zijn geschikt voor staffordshireterriërs?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn staffordshireterriër veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw staffordshireterriër in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn staffordshireterriër in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge staffordshireterriër heeft. Een gezonde staffordshireterriër springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw staffordshireterriër wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw staffordshireterriër eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw staffordshireterriër in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor staffordshireterriërs

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »