Benches

Benches zijn er voor thuis of onderweg. Kies de juiste bench voor uw huisdier zodat deze zich op zijn gemak voelt.
Wij hebben een uitgebreid assortiment reis en (kamer)benches.

Een bench voor ieder doel

Benches zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een bench is het noodzakelijk eerst af te vragen wat het doel is van de bench. Benches worden gebruikt om uw hond een eigen plek te geven binnen uw woonomgeving of op reis. Niet alleen voor u is een bench belangrijk; ook voor uw hond is dit van groot belang. De hond heeft een plaats nodig waar hij zich terug kan trekken. Zijn wilde soortgenoot de wolf trekt zich ook terug in zijn hol. Naast een veilige plaats kan een bench ook meegenomen worden op reis. Meer hierover vindt u op deze pagina. Naast de kamerbench hebben we voor het veelvuldig gebruik onderweg de reisbench.

 

Benches

De plaats om uw hond thuis een goed onderkomen te bieden, is de alom bekende bench. Bij vele hondenbezitters treft u de bench in de woonkamer. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment benches in verschillende formaten en materialen. Wenst u een bench op maat, neem dan even contact op.

 

Bekijk ons assortiment benches.

 

Autobenches

Deze benches worden gebruikt voor het veilig vervoeren van uw hond in de auto. U voorkomt extra (persoonlijke) schade tijdens een aanrijding. Daarnaast geeft het uw hond rust tijdens de reis. Op Autobench.nl treft u verschillende soorten autobenches. Van draadstalen benches tot prachtige aluminium benches. Voor ieder budget iets passends.

 

Bekijk ons assortiment Autobenches.

 

Reisbenches

Wilt u uw hond of kat meenemen op reis? Een reisbench kan dan zeer goed een uitkomst bieden. Reisbenches zijn vaak zeer compact mee te nemen als uw hond er niet in zit en biedt een goede mogelijkheid uw hond praktisch mee te nemen op reis. De reisbench wordt bijvoorbeeld veel gebruikt wanneer u even op visite gaat of een korte autorit moet maken. Reisbenches zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Veelgebruikt zijn de kunststof benches of de nylon benches. Voor het vervoeren van uw hond per boot of vliegtuig is een IATA gecertificeerde bench verplicht.

 

Bekijk ons assortiment Reisbenches.

 

IATA bench

Iata benches zijn goedgekeurd voor het vervoeren van uw hond in het vliegtuid. Ook bepaalde rederijen prefereren deze IATA benches. Controleer altijd even wat uw luchtvaartmaatschappij hierover meldt in zijn policy. De Iata bench zijn van hard kunststof en bieden voldoende ventilatie. Kies de juiste maat Iata bench voor uw hond. Let er even op dat u ook een goede drinkvoorziening heeft in uw reisbench.

Uw hond heeft een eigen plaats nodig bij u thuis om zich terug te trekken of waar hij bij uw afwezigheid in geplaatst kan worden. Het insluiten van uw hond in de bench voorkomt dat hij in een onbewaakt ogenblik schade toebrengt aan uw interieur. Daarnaast kan het de hond rust geven.

 

Bekijk ons assortiment Transportbox.

 

Puppyren

Een puppyren biedt een goed afgeschermde plaats voor de nieuwelingen. Het voorkomt dat de kleine honden door uw huis rond zwerven. Puppyrennen worden ook wel gebruik om andere huisdieren zoals konijnen een goed onderkomen te bieden. Ook worden puppyrennen (tijdelijk) wel buiten gebruikt. Let hierbij wel een op de beschrijving die u bij het artikel aan treft. Verschillende modellen van de puppyrennen hebben een (verlaagd) deurtje zodat moeders er overheen kan komen om bij de jonge honden te komen.

 

Bekijk ons assortiment Puppyrennen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »