Duvo+ - Autobench.nl

Duvo+

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in duvo
  • 0

Op Autobench.nl kunt u veel producten vinden van het merk Duvo+. De reden waarom wij Duvo+ hebben opgenomen in ons assortiment is vanwege hun innovatieve, speelse en moderne producten

Deze producten zijn ontwikkeld met respect voor het natuurlijke gedrag van honden. Verder staat het merk bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit vinden wij van Autobench.nl natuurlijk ook erg belangrijk.

 

 

De producten

Duvo+ biedt erg veel producten aan voor uw hond. De producten vervullen verschillende behoeftes zoals veiligheid, comfort, hygiëne en gemak. Wij bieden Duvo+ producten aan voor in de auto, op de fiets, in en om het huis en verzorgingsproducten.

 

In de auto

Voor in de auto hebben wij veiligheidsharnassen om uw hond veilig te vervoeren op uw achterbank. Wanneer u uw hond vervoert op uw achterbank is het handig om een achterbankbeschermhoes aan te schaffen. De achterbankbeschermhoes beschermt de achterbank van uw auto tegen vuil.
Wanneer u er voor kiest om uw hond te vervoeren in een autobench, kunt u een loopplank aanschaffen om uw hond een handje te helpen met het in- en uitstappen van de bench. Verder kunt u uw kofferbak beschermen met de kofferbakbeschermhoes. 

 

Bekijk ons assortiment voor in de Auto

 

Op de fiets

Voor op de fiets heeft Duvo+ een handige fietskar ontwikkeld waarin u uw hond veilig kunt vervoeren. De hoes is voorzien van reflectoren en heeft een speciale regenbescherming. Met het bijgeleverde koppelstuk kunt u de fietskar koppelen aan uw fiets.

 

Bekijk ons assortiment voor op de Fiets

 

 

In en om het huis

Om uw hond een vertrouwd plekje in uw huis te geven, kunt u de stevige hondenbench aanschaffen van Duvo+. Deze benches komen in 6 verschillende maten, zodat er voor bijna elke hondenras wel een geschikte hondenbench tussen zit. U kunt de bench comfortabel maken voor uw hond door een benchkussen of een vetbed aan te schaffen. De benchkussens en vetbedden van Duvo+ komen in een aantal verschillende kleuren en prints, zodat u er een kunt kiezen die mooi samengaat met uw interieur. Om uw hond meer ruimte te geven in bijvoorbeeld uw tuin, maar toch uw hond dichtbij wilt houden, kunt u ervoor kiezen om een puppyren aan te schaffen.

 

Bekijk ons assortiment voor in en om het huis

 

Verzorging

Ook de verzorging van uw hond vinden wij een erg belangrijk punt. Vandaar dat wij ook verzorgingsproducten van Duvo+ in ons assortiment hebben opgenomen. Denk hierbij aan poepzakjes, shampoo, vlooienspray, etc.

 

Bekijk ons verzorgings assortiment

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »