Een bench verkleiner, waarom?

Een bench verkleiner, waarom?

Als u op het moment dat uw hond nog een pup is, de juiste maat bench koopt, is deze vaak te groot. Een volwassen hond moet genoeg ruimte hebben om te bewegen, spelen en slapen in een bench. Dit heeft tot gevolg dat de hond teveel ruimte heeft wanneer hij of zij een nog een puppy is. De beste oplossing is dan om een Bench verkleiner aan te schaffen

 

Zindelijkheidstraining in de bench

Honden vinden hun eigen ontlasting vies. Dit kan de baas gebruiken om de hond zindelijk te maken. Wanneer de puppy weinig ruimte heeft in zijn bench, zal dit ervoor zorgen dat de hond niet zal poepen of plassen in de bench. Omdat de hond dan in zijn eigen ontlasting zou moeten spelen of slapen, en dit wil de hond natuurlijk niet.  Het is dus erg belangrijk dat de bench voor de puppy niet te groot is, helaas is dit wel vaak het geval door eerder beschreven redenen.

 

Mijn bench is te groot wat nu?

Wanneer een bench te groot is voor een puppy kun je een Bench verkleiner kopen. Deze klem je tussen de voor en achterwand of tussen de twee zijwanden. De bench verkleiner kan je makkelijk verzetten en dus kan je de bench mee laten groeien met het formaat van de hond. De bench verkleiner zorgt ervoor dat de hond niet meer teveel ruimte in de bench heeft en dit is voornamelijk bij de zindelijkheidstraining van belang.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »