Flamingo

Inleiding

Wij vinden het erg belangrijk om hoge kwaliteit te leveren en een divers aanbod aan te leveren. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om de producten van Flamingo in het assortiment van Autobench.nl op te nemen.
Flamingo
Auteur: Mark 20-07-2021

Inhoud

Flamingo is een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1972. Flamingo staat bekend om haar hoge kwaliteitsproducten voor huisdieren, waaronder natuurlijk ook voor honden. Om mee te gaan met de laatste trends en ontwikkelingen, gaan de inkoopspecialisten van Flamingo naar verschillende belangrijke beurzen en leveranciers over de hele wereld.

 

Flamingo op Autobench.nl

Wij vinden het erg belangrijk om hoge kwaliteit te leveren en een divers aanbod aan te leveren. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om de producten van Flamingo in het assortiment van Autobench.nl op te nemen. U kunt op onze site de volgende producten vinden van Flamingo: Draadstalen autobenches, fietsmanden, hondenbenches, puppyrennen, koelmatten en reisbenches.

 

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method