Hundos Pro Puppyren: ideaal voor baas en hond

Waarom ga je een puppyren aanschaffen? Wat zijn de voordelen? Is het goed voor de hond?

Waarom een puppyren?

Een puppyren is erg goed voor de hond. Honden hebben erg veel baat bij een rustige plek. Dit kan doormiddel van een bench. Maar een andere goede oplossing is een puppyren. Wanneer de puppy vanaf het begint went aan de ren ziet de puppy deze als zijn veilige plek. als zijn huisje. Puppy’s kunnen in het begin moeilijk alleen zijn. Een puppy alleen laten in een puppyren is geen probleem.

 

Beweeg ruimte

 

Puppy’s hebben erg veel speel en beweeg ruimte in een puppyren. Geef de hond speelgoed in de ren en hij kan zelf kiezen wat hij er mee doet. Hij laat het speelgoed links liggen en gaat op zijn botje kauwen of gaat juist enthousiast zijn speeltje ontleden.

 

Voordelen voor de baas

Puppyrennen zijn niet alleen handig voor de puppy’s maar ook voor de baas. Puppy’s eisen erg veel aandacht. Doormiddel van een puppyren geef jij je zelf als baas een stuk meer rust. Tijdens het eten koken of bij het boodschappen uitpakken heb je niet altijd zin aan een drukke hond om je heen. Een puppyren is hierbij ideaal.

Daarnaast hou je je spullen veilig. Puppy’s hebben vaak de behoefte om te knagen. Vaak gebruiken ze hier voor je net nieuwe paar schoenen of de dure bank. De honden die vaker in een puppyren zitten zullen hier sneller hun kauwbot of speeltje voor gebruiken.

 

Puppyrennen zorgen voor rust bij hond en baas. De hond heeft veel baat bij zijn rustige plek en de baas heeft veel baat bij het weten dat de hond veilig is.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »