Maatadvies bench

Maatadvies nodig voor een hondenbench?

Welke maat bench voor thuis is nou het meest geschikt voor onze hond? Er zijn zoveel verschillende maten en het is erg moeilijk om hier een keuze in te maken. De maat van de bench hangt af van een aantal factoren:

 

       -Het gewicht van de hond

       -De grootte van de hond

       -De bench is nodig voor een pup / volwassen hond

 

We hebben het u eenvoudiger gemaakt aan de hand van de schofthoogte van uw hond kunt u hieronder de link naar de juist benches volgen.

 

-Honden tot 30 cm

-Honden tussen de 30-40 cm

-Honden tussen de 40-50 cm

-Honden tussen de 50-60 cm

-Honden boven de 60 cm

 

Bij de meeste benches wordt een adviesmaat aangegeven als u op het product klikt. Maar moet u nou een bench kopen voor alleen de pup of ook juist meteen voor de volwassen hond? Een pup heeft het in zich om uw interieur te beschadigen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Maar of de bench later nog handig is voor een volwassen hond, dat is voor u de vraag. Het is natuurlijk altijd handig om alvast een bench te kopen voor uw volwassen hond. Zo kunt u de hond hier altijd in doen als hij lastig is of als u weg moet. Ook als u bijvoorbeeld visite of belangrijk bezoek krijgt is dit optimaal. Hiervoor hebben wij de Hundos Pro aluminium benches van absolute topkwaliteit. Deze aluminium benches gaan een levenslang mee en zijn nagenoeg onverwoestbaar.

Alle hondenbenches

 

Tussenschot

Als u een grote bench koopt voor uw pup, is het belangrijk om hier een tussenschotje tussen te plaatsen (bijvoorbeeld een plank of iets dergelijks). Zo voorkomt u dat uw hond zijn/haar behoefte doet in de bench. Ook is een te grote bench niet vertrouwd voor uw hond. In een kleinere ruimte voelt de hond zich sneller op zijn gemak. Bij onze Duvo hondenbenches zijn tussenschotjes verkrijgbaar.
Nu ook een speciaal tussen schot verkrijgbaar bij de Hundos benches.

 

Contact maatadvies

De vaste regel die wij hanteren om de maat van de bench te bepalen is.
Schofthoogte = breedte en ruglengte ( begin staart tot begin hals) x 1.25 = diepte.
Als u deze maten aanhoudt heeft u voldoende oppervlakte voor uw hond.
Bent u er toch niet helemaal zeker van welke maat het meest geschikt is, dan kunt u altijd contact opnemen voor een advies.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »