Hundos Pro Autobench

Kwalitatief uitstekende benches. Geproduceerd in Nederland. Veel soorten en maten.

De benches van Hundos Pro zijn kwalitatief uitstekend en het zijn A-merk autobenches die allemaal voldoen aan de eisen van onze experts en in eigenbeheer gewoon in Nederland geproduceerd. et Hundos assortiment is een goed doordacht assortiment dat op basis van jarenlange ervaring en opgebouwde kennis is ontwikkeld.

 

Hundos Pro autobenches assortiment

 

De Hundos Pro autobenches zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. De Hundos Pro maat XS is het kleinste model uit het assortiment en is kleiner dan de kleinste modellen van de meeste andere autobench merken. Hierdoor biedt het Hundos Pro assortiment een veiligere optie voor het vervoeren van de kleinste honden ten opzichte van andere merken.

 

De Hundos Pro maat M is nog een voorbeeld van het goed doordachte assortiment van Hundos pro. In hatchback auto's is het vaak lastig om een passende bench te vinden door het gebrek aan kofferruimte. De hundos Pro maat M is daarom ontwikkeld en deze bench past in de meeste hatchback auto's waaronder een volkswagen golf 7, een auto waar voorheen geen passende bench voor te vinden was.

 

In het assortiment van Hundos Pro is ook de Hundos Pro autobench dubbel King opgenomen. Dit is een dubbele autobench die geschikt is voor het vervoeren van twee honden tegelijk. 

 

Wanneer u geen bench kunt vinden in het assortiment van Hundos Pro die voldoet aan uw wensen, dan is er ook nog de mogelijkheid om een maatwerk bench te laten maken. U kunt kiezen tussen een maatwerk bench met schuine kanten of een maatwerk bench met rechte kanten. Voor meer informatie klik Hier

 

Gemakkelijk online bestellen

Bestel gemakkelijk en snel online benches van Hundos Pro op Autobench.nl. Voor 16:00 uur besteld? Dan wordt de bench vandaag nog verzonden. Verzending is gratis vanaf €35. Uiteraard is het mogelijk om de bench te retourneren, met uitzondering van de maatwerk benches, mocht hij niet naar wens zijn.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via  0521 - 343424, de livechat of via het contactformulier.

 

Ons assortiment:

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »