Puppyren voor buiten

Puppyren voor buiten

Waarom een puppyren voor buiten. Waarom kan ik mijn puppyren voor binnen niet gewoon gebruiken? Welke ren moet ik aanschaffen voor in mijn tuin?

De meeste huishoudens met een hond beschikken over een puppyren voor binnen in het huis, Maar de pup wil ook naar buiten. Een puppyren voor buitenshuis is hiervoor erg handig. Je hebt natuurlijk geen zin aan kapotte planten of een kuil in je gazon.

 

Waarom een puppyren voor buiten?

De meeste puppy’s zijn erg druk en oncontroleerbaar. Dit kan voor veel problemen zorgen in de tuin. Kuilen in je plantenbakken en je pup kan planten gaan eten die schadelijk zijn voor honden. Een puppyren biedt hiervoor een goede oplossing, je pup kan genieten van het leven buiten zonder dat de baas de hele tijd een oogje in het zeil moet houden. Wanneer jouw tuin niet goed afgeschermd kan worden en jouw hond de mogelijkheid heeft om te ontsnappen  is het erg goed om de hond eerst te laten wennen aan de tuin door middel van een puppyren.

 

Waarom kan ik mijn puppyren voor binnen niet gebruiken?

Puppyrennen voor binnenshuis zijn vaak niet goed voor buiten. Deze puppyrennen zijn vaak gecoat ijzer en dit roest erg snel wanneer dit langdurig buiten staat. Puppyrennen die hout bevatten kunnen gaan rotten wanneer deze een regenbui te verduren krijgt. Daarom zijn  puppyrennen voor buiten vaak gemaakt van gegalvaniseerd ijzer. Dit betekent dat de panelen onder zijn gedompeld in een bad met zink. Hierdoor blijven ze jaren roest vrij en is er geen onderhoud nodig.

 

Welke puppyren is nou geschikt?

We bieden een groot assortiment puppypanelen. Hiermee kunt u zelf uw ren naar wensen samenstellen. Deze panelen worden geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal. We bieden naast losse panelen ook volledige rennen aan, hierdoor bent u voordeliger uit als dat u de panelen besteld.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »