Reisbenches voor Bouvier des Flandres

Inleiding

Welke reisbench is geschikt voor een Bouvier des Flandres?
Reisbenches voor Bouvier des Flandres
Auteur: Mark 17-11-2021

Inhoud

Welke reisbench is geschikt voor een Bouvier des Flandres?

De Bouvier des Flandres is ontstaan in 1900 in België. Deze hond werd oorspronkelijk gebruikt als waakhond. De Bouvier is een erg sociale hond die goed om kan gaan met kinderen andere huisdieren en andere honden. De schofthoogte van een Bouvier des Flandres varieert bij een reu tussen 62 tot 68 cm en bij een teefje tussen 59 tot 65 cm. Op Reisbench.nl kunt u reisbenches van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke reisbench uw Bouvier des Flandres past.


Geschikte reisbench voor een Bouvier des Flandres

Gaat u binnenkort met de hond op reis of vervoert u de hond vaak? Dan biedt een reisbench een aangename oplossing. Onze reisbenches zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg- en gebruiksgemak. Mocht u de bench willen gebruiken dan kunt u deze snel uitklappen. Reisbench.nl biedt soft kennels aan van de A-merken Maelson en Kerbl. Deze merken staan om hun duurzaamheid en veiligheid voor uw hond. Wanneer u opzoek bent naar een goedkoper alternatief zal u uitkomen op een reisbench van ons huismerk.

Alle geschikte reisbenches voor een Bouvier des Flandres

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method