Reisbenches voor Boxer

Inleiding

Welke reisbench is geschikt voor een Boxer?
Reisbenches voor Boxer
Auteur: Mark 17-11-2021

Inhoud

Welke reisbench is geschikt voor een Boxer?

De boxer is een gespierde en kort behaarde hond die een gladde vel en een vierkante zwart snuit heeft. Een boxer is een geschikte verdedigingshond maar ook een gezelschapshond. Ze kunnen goed overweg met kinderen en zijn erg trouw. Een boxer kan een tikkeltje dominant zijn. De schofthoogte van een boxer varieert bij een reu tussen 57 en 63 cm en bij een teefje tussen 53 en 59 cm. Op Reisbench.nl kunt u reisbenches van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke reisbench uw Boxer past.

Geschikte reisbench voor Boxers

Gaat u binnenkort met de hond op reis of vervoert u de hond vaak? Dan biedt een reisbench een aangename oplossing. Onze reisbenches zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg- en gebruiksgemak. Mocht u de bench willen gebruiken dan kunt u deze snel uitklappen. Reisbench.nl biedt soft kennels aan van de A-merken Maelson en Kerbl. Deze merken staan om hun duurzaamheid en veiligheid voor uw hond. Wanneer u opzoek bent naar een goedkoper alternatief zal u uitkomen op een reisbench van ons huismerk.

Alle geschikte reisbenches voor een Boxer

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method