Reisbenches voor Duitse Herder

Inleiding

Reisbenches voor Duitse Herder
Reisbenches voor Duitse Herder
Auteur: Mark 17-11-2021

Inhoud

Welke reisbench is geschikt voor een Duitse Herder?

In Nederland is de Duitse Herdershond al vele jaren een van de populairste honden.
Deze loyale en trouwe honden worden veel gebruikt als werkhond. Met hun gemiddelde levensverwachting van 9 tot 13 jaar zijn ze dus langetijd uw trouwe gezel. De belangrijkste karaktertrekken van de Duitse Herder zijn: alert waakzaam nieuwsgierig gehoorzaam dapper intelligent en loyaal. De schofthoogte en het gewicht  van een Duitse Herder varieert bij een teefje tussen de 55-60 cm en met een gewicht van 22-32 kg en bij een reu tussen de 60-65 cm. met een gewicht van 30-40 kg.Op Reisbench.nl kunt u reisbenches van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke reisbench uw Duitse Herder past.


Geschikte reisbench voor Duitse Herders

Gaat u binnenkort met de hond op reis of vervoert u de hond vaak? Dan biedt een reisbench een aangename oplossing. Onze reisbenches zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg- en gebruiksgemak. Mocht u de bench willen gebruiken dan kunt u deze snel uitklappen. Reisbench.nl biedt soft kennels aan van de A-merken Maelson en Kerbl. Deze merken staan om hun duurzaamheid en veiligheid voor uw hond. Wanneer u opzoek bent naar een goedkoper alternatief zal u uitkomen op een reisbench van ons huismerk.

Alle geschikte reisbenches voor een Duitse Herder

 

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method