Welke Transportbox is geschikt voor een Duitse Staande hond?

Op zoek naar een transportbox voor een duitse staander? Bij Autobench.nl vind u een groot aantal transportboxen, reisbenches en autobenches. Daarnaaast vind u veel informatie over verschillende hondenrassen.

Een Duitse Staander korthaar wordt ook wel eens German shorthaired Pointer genoemd. Deze hond komt oorspronkelijk uit Duitsland en is een hele rustige hond met brakkenbloed.  De kortharige Duitse Staander is een grote, krachtige en slanke hond. Deze hond werd oorspronkelijk gebruikt als jachthond. De schofthoogte van een kortharige Duitse Staander varieert bij een reu tussen 62 tot 66 cm en bij een teefje tussen 58 tot 63 cm. Op transportbox.nl kunt u Transportboxen van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke transportbox uw Duitse Staander past.

 

duitsestaander
 

 

Onze transportboxen voldoen aan de IATA richtlijnen en zullen dus door de meeste luchtvaartmaatschappijen worden goedgekeurd. Ook voldoen deze kennels aan alle eisen van luchtvaartmaatschappijen die niet altijd de IATA richtlijnen volgen. Een voorbeeld hiervan is Transavia die strengere eisen heeft wat betreft afmetingen heeft. Ook hier blijven de Petmate kennels binnen de eisen.

 

 

Alle geschikte Transportboxen voor een Duitse Staande hond

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »