Reisbenches voor Friese Stabij

Inleiding

Welke reisbench is geschikt voor een Friese Stabij?
Reisbenches voor Friese Stabij
Auteur: Mark 17-11-2021

Inhoud

Welke reisbench is geschikt voor een Friese Stabij?

De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond. Het is één van de elf Nederlandse rassen. Stabijs zijn zelfstandig en erg onderzoekend. De schofthoogte van een Friese Stabij varieert bij een reu tussen 50 tot 55 cm en bij een teefje tussen 48 tot 52 cm. Op Reisbench.nl kunt u reisbenches van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke reisbench uw Friese Stabij past.

Geschikte reisbench voor Friese Stabijs

Gaat u binnenkort met de hond op reis of vervoert u de hond vaak? Dan biedt een reisbench een aangename oplossing. Onze reisbenches zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg- en gebruiksgemak. Mocht u de bench willen gebruiken dan kunt u deze snel uitklappen. Reisbench.nl biedt soft kennels aan van de A-merken Maelson en Kerbl. Deze merken staan om hun duurzaamheid en veiligheid voor uw hond. Wanneer u opzoek bent naar een goedkoper alternatief zal u uitkomen op een reisbench van ons huismerk.

Alle geschikte reisbenches voor een Friese Stabij

 

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method