Reisbenches voor Golden Retriever

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in rb-55-60
  • 0

Reisbenches voor Golden Retriever

Welke reisbench is geschikt voor een Golden Retriever?

De Golden Retriever is een oorspronkelijke jachthond afkomstig uit Schotland. De naam Golden Retriever betekent letterlijk gouden terugbrengen. Tegenwoordig wordt hij ook gebruikt als geleidehond of hulphond. Deze sociale hond wordt ongeveer 10 tot 12 jaar oud. De schofthoogte van een golden retriever varieert bij een reu tussen 56 en 61 cm en bij een teefje tussen 51 en 56 cm.

Op Reisbench.nl kunt u reisbenches van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke reisbench uw Golden Retriever past.
 

Geschikte reisbench voor Golden Retrievers

Gaat u binnenkort met de hond op reis of vervoert u de hond vaak? Dan biedt een reisbench een aangename oplossing. Onze reisbenches zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg- en gebruiksgemak. Mocht u de bench willen gebruiken dan kunt u deze snel uitklappen. Reisbench.nl biedt soft kennels aan van de A-merken Maelson en Kerbl. Deze merken staan om hun duurzaamheid en veiligheid voor uw hond. Wanneer u opzoek bent naar een goedkoper alternatief zal u uitkomen op een reisbench van ons huismerk.

 

Alle geschikte reisbenches voor een Golden Retriever

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »