Top 10 autobenches in 2016

 • Geplaatst op
 • Door Mark
 • 0

Op deze pagina vindt u onze meest verkochte autobenches in 2016

De meest verkochte autobenches in 2016

 1. Alvaris Bella
 2. Verzinkt 2 zijden schuin 76 cm
 3. G-line / proline Condor S
 4. Verzinkt 2 zijden schuin 91 cm
 5. Hundos King
 6. G-line / proline Eagle M
 7. G-line / proline Milan L
 8. Hundos Pro Autobench Aluminium M
 9. Hundos Pro autobench Max L
 10. Hundos Pro autobench recht model dubbel

 

Wat betreft de meest verkochte autobenches staat de Alvaris Bella al vele jaren boven aan en ook in 2016 was dit weer ons meest verkochte model De Bella is geschikt voor honden van 55-63 cm en past in veel auto's bekijk onze keuze hulp onder op deze pagina om te kijken of de bella in uw auto past.


Verder zien we dat de nieuwkomer Hundos die pas vanaf september leverbaar is al met 3 modellen in de toptien staat. Waarbij de 2 draadstalen uitvoeringen eenvoudig verklaart kunnen worden door hun prijs. Is het sucses van de Hundos Pro uitvoering te verklaren door de uitgekiende maatvoering waardoor deze grote bench toch in kleinere auto's past. Wij spreken voorzichtig de verwachting uit dat misschien in 2017 de Alvaris Bella voor het eerst in jaren niet boven aan zal staan.

Tevens zien we de Hundos King als 1e dubbel model staan op plek 5. De diverse G-line modellen blijven het goed doen mede door hun stoere uitstraling en goede kwaliteit.

Op plek 5, 9 en 10 zien we de 1e Hundos modellen wat in het introductie jaar een zeer goede prestatie is voor de benches van Nederlands fabrikaat.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »