Transportboxen voor Labrador

Inleiding

Transportboxen voor Labrador
Transportboxen voor Labrador
Auteur: Mark 17-11-2021

Inhoud

Welke transportbox is geschikt voor een Labrador?

In Nederland is de Labrador Retriever al vele jaren een erg populaire hond. Dat komt ongetwijfeld door hun aangename karakter dat prima samengaat met een gezinsleven. Ze zijn gek op kinderen willen altijd spelen en zijn altijd bereid om te werken voor de baas. Labradors worden dan ook vaak gebruikt als jachthond reddingshond en natuurlijk als geleidehond. De schofthoogte van een Labrador ligt tussen de 54-57 cm. Op Reisbench.nl kunt u transportboxen van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke transportbox uw Labrador past.

Geschikte transportbox voor Labradors

Gaat u binnenkort op vakantie met uw hond? Een transportbox is een veilig en comfortabel vervoersmiddel voor uw hond. Een transportbox is geschikt voor het vervoeren van uw hond per auto boot of vliegtuig. Wanneer u een hond per vliegtuig wilt vervoeren is het verplicht om de hond in een IATA goedgekeurde transportbox te vervoeren. Wanneer een transportbox IATA goedgekeurd is betekent het dat de transportbox aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. 

U kunt uw honden transportbox uitbreiden met diverse accessoires zoals eet- en drinkbakken en ligmatten.

Alle geschikte transportboxen voor een Labrador

 

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method