Transportboxen voor Vizsla

Inleiding

Transportboxen voor Vizsla
Transportboxen voor Vizsla
Auteur: Mark 17-11-2021

Inhoud

Welke transportbox is geschikt voor een Vizsla?

De Vizsla komt oorspronkelijk uit Hongarije en werd gebruikt als jachthond. Het is een vriendelijke en levensluchtige hond. De Vizsla voelt zich thuis op vlak terrein en kan goed tegen de warmte. De schofthoogte van een Vizsla varieert bij een reu tussen 58 tot 64 cm en bij een teefje 54 tot 60 cm. Op Reisbench.nl kunt u transportboxen van verschillende merken kopen. Op deze pagina vindt u in welke transportbox uw Vizsla past.

Geschikte transportbox voor een Vizsla

Gaat u binnenkort op vakantie met uw hond? Een transportbox is een veilig en comfortabel vervoersmiddel voor uw hond. Een transportbox is geschikt voor het vervoeren van uw hond per auto boot of vliegtuig. Wanneer u een hond per vliegtuig wilt vervoeren is het verplicht om de hond in een IATA goedgekeurde transportbox te vervoeren. Wanneer een transportbox IATA goedgekeurd is betekent het dat de transportbox aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. 

U kunt het ligcomfort voor uw hond verhogen door middel van benchkussens.

Alle geschikte transportboxen voor een Vizsla

 

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method