Vara's kassa testcase over het vervoeren van honden gezien?

Vara's kassa testcase over het vervoeren van honden gezien? Ook daaruit blijkt weer dat de veiligste plek voor een hond in een auto. Een autobench is en hoe beter de autobench hoe veiliger de hond.

Vara's kassa testcase over het vervoeren van honden gezien?

Gisteren 24-1-2023 was er op NPO 1 het programma Testcase te zien. Hierin liet men weer eens zien wat de veiligste manier is om uw hond te vervoeren. Wij van autobench wisten natuurlijk al wat de uitkomst zou zijn. Wij kennen immers het Adac onderzoek van enkele jaren geleden en kennen praktijk gevallen.
Lees hier en bekijk het filmpje over dat onderzoek hier.

Natuurlijk komt uit deze test dezelfde conclusie. De veiligste plek voor een hond in een auto is in een degelijke aluminium bench in de kofferbak.

Bekijk de aflevering van Testcase hier

Een autobench is de veiligste manier om een hond te vervoeren in een auto omdat het de hond in een veilige omgeving houdt en voorkomt dat de hond rond kan bewegen in de auto. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn voor zowel de hond als de passagiers in de auto.

Wanneer een hond los in de auto rondloopt, kan hij afleiding veroorzaken voor de bestuurder. Dit kan leiden tot ongevallen en kan ook gevaarlijk zijn voor de hond als er bijvoorbeeld een ongeluk gebeurt. Bovendien kan een hond los in de auto ook gewond raken wanneer hij zich in een paniekreactie beweegt of wanneer hij uit het raam springt.

Met een autobench wordt de hond in een veilige omgeving gehouden, waardoor de kans op ongelukken of verwondingen aanzienlijk wordt verminderd. Een autobench biedt ook extra steun voor de hond, waardoor hij niet onnodig kan bewegen of rondschuiven in de auto. Bovendien, een autobench beschermt ook de interieur van de auto tegen haren of krassen.

Een autobench is ook een handige oplossing voor hondenbezitters die vaak met hun hond reizen. Het is een veilige, comfortabele en praktische manier om de hond mee te nemen in de auto.

In samenvatting, een autobench is de veiligste manier om een hond te vervoeren in een auto omdat het de hond in een veilige omgeving houdt, voorkomt dat de hond rond kan bewegen in de auto, vermindert de kans op ongelukken of verwondingen en beschermt de interieur van de auto.

Ook wordt de kans van overleven of gewond raken van passagiers en hond veel kleiner als de hond in een autobench zit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »