Weekendje weg met de hond

Wilt u binnenkort een weekendje weg met uw hond? Autobench.nl heeft een lijst met vakantie adressen en verkoopt alles voor een zorgeloze vakantie met uw hond.

Het kan soms heerlijk zijn, een lekker weekendje weg. Even weg uit de dagelijkse sleur en genieten van de rust van een vakantiepark, bungalow of vakantiewoning. Helaas is dit voor veel hondenbezitters niet weggelegd. Althans, dat wordt vaak gedacht.

Het tegendeel is waar, er zijn namelijk genoeg vakantieparken in Nederland die zelfs plekken gereserveerd houden voor hondenbezitters. Deze plekken zijn vaak dicht gelegen aan uitlaatgebieden voor de hond, meer aan de rand van het vakantiepark.

 

Vakantiehuis met hond

Een erg handige website om een passende hondenvakantie te vinden die past bij uw wensen, is Alle-honden-welkom.nl. De website biedt de mogelijkheid om te zoeken naar vakantiebestemmingen in Nederland en buitenland waar u uw hond mee naartoe kan nemen. De verblijfsduur, het aantal huisdieren en het aantal personen kunt u opgeven en de zoekfunctie komt met een aantal mogelijkheden om een huisje te huren waar de hond ook in mag. De huisjes zijn vervolgens direct via de website te boeken.

 

Huisdieren zijn welkom bij bijna alle vakantiebestemmingen die u kunt boeken bij Alle-honden-welkom.nl. Naast reguliere vakantiewoningen, bungalows en chalets, kunt u ook kiezen voor een mindervalidenwoning of een aangepaste woning. Ook in deze woningen zijn huisdieren vaak toegestaan. U kunt een hondenbench zonder problemen in al deze huisjes plaatsen. Sommige vakantieparken stellen zelfs verplicht dat uw hond in een bench slaapt tijdens het verblijf op het park, of wanneer u de hond alleen laat in het huisje.

 

Op vakantie met de hond

Tijdens een weekend weg met het hele gezin, of zelfs een met langere vakantie, mag de hond natuurlijk niet ontbreken. Bij Autobench.nl vindt u hondenbenches die u mee kunt nemen op vakantie, zowel in het huisje als in de auto. U hoeft dus geen oppas te regelen om op de hond te passen en u hoeft de hond ook niet thuis achter te laten.

Ook het vervoer naar de vakantiebestemming toe mag niet vergeten worden. Voor een bench in de auto kunt u bij Autobench.nl genoeg mogelijkheden vinden, bekijk eens onze autobenches en hondenbenches. Een autobench staat garant voor een veilige en comfortabele reis voor u en uw hond.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »