Velden zijn niet correct ingevuld


Wat moet ik doen als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Ik kan de bestelling van Autobench.nl niet in ontvangst nemen, omdat ik niet thuis ben. Dit is uiteraard geen enkel probleem, maar let wel goed op wat de procedures zijn van onze bezorgdiensten.

Bezorging door DPD

De DPD hanteert de volgende procedure wanneer u tijdens bezorging niet thuis bent:

  1. De chauffeur zal een mededeling achterlaten waarin staat wanneer zij opnieuw langskomen en/of het pakket bij de buren is afgeleverd. De chauffeur van DPD zal automatisch de volgende werkdag weer langskomen om het pakket nogmaals aan te bieden.
    U kunt ook een nieuwe afspraak inplannen via www.nieuwelevering.nl. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is de mededeling die onze chauffeur voor u heeft achtergelaten en uw postcode. Afhankelijk van uw bezorginstructies kan de DPD het pakket meestal de volgende werkdag bezorgen. Hiervoor moet u wel vóór middernacht online uw instructies doorgeven.
  2. Mocht u ook bij de tweede afleverpoging niet thuis zijn, dan wordt het pakket op een DPD depot achtergelaten. U kunt contact opnemen met DPD via 0900-37 346 33 of een nieuwe afspraak inplannen via www.nieuwelevering.nl.
  3. Is er binnen 7 dagen geen nieuwe afspraak gemaakt met DPD dan wordt het pakket weer geretourneerd naar Autobench.nl.

DPD, Meer informatie over procedure niet thuis tijdens bezorging.

Bezorging door PostNL

PostNL hanteert de volgende procedure wanneer u tijdens bezorging niet thuis bent:

  1. De chauffeur zal een mededeling achterlaten waarin staat wanneer zij opnieuw langskomen en/of het pakket bij de buren is afgeleverd. De chauffeur van PostNL zal automatisch de volgende werkdag weer langskomen om het pakket nogmaals aan te bieden. U ontvangt van de chauffeur een niet-thuis-code. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22:00 aangeven wanneer u het pakket wil laten bezorgen.
  2. Wanneer u de tweede afleverpoging ook niet thuis bent, kunt u het pakket tot 3 weken afhalen bij een postkantoor bij u in de buurt. Wanneer een bestelling op vrijdag voor de tweede keer wordt aangeboden, zal het pakket de eerst volgende maandag klaar liggen op het postkantoor.

PostNL, Meer informatie over procedure niet thuis tijdens bezorging.

Gerelateerde vragen