Velden zijn niet correct ingevuld


Zit er ook garantie op deze producten?

Autobench.nl staat voor service en kwaliteit. Op alle artikelen van autobench.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Op alle Alvaris, Kerbl en G-line produten zit een tevens ook fabrieksgarantie.

Wettelijke garantie

Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Blijkt een product niet aan deze verwachtingen te voldoen - met andere woorden: vertoont het een mankement - dan dient u dit in beginsel kosteloos te herstellen, of als dat niet mogelijk is, een vervangend, vergelijkbaar product te leveren. Of als dat niet mogelijk is: de overeenkomst te ontbinden. Als het product niet normaal gebruikt is of als er sprake is van normale slijtage dan geldt bovenstaande niet.

Fabrieksgarantie

  • G-line producten: 2 jaar
    Alvaris producten: 1 jaar
    Kerbl producten: 1 jaar

Fabrieksgarantie is een extra garantie die door de fabrikant wordt aangeboden en staat los van de eerder vermelde wettelijke garantie. Autobench.nl hanteert altijd de garantie die het meest voordeligst is voor de klant. Mochten er vragen vragen zijn over de garantie van een artikel, neem dan even contact met ons op via 085-0718080

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Prachtig goed passend rek , keurig verpakt en heel snel geleverd, kortom een aanrader !!
Tom -
Product werd snel en netjes afgeleverd. Product voldoet uitstekend.
Jeannette -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen