Velden zijn niet correct ingevuld


Autobench Scheidingsrek voor Mitsubishi Outlander (Inc. Hybrid) (2012-heden)


134,95 € 129,95
Binnenkort verwacht

  • Innovatief, voertuigspecifiek
  • Levenslange garantie
  • Eenvoudige montage
  • alleen 50/50 te gebruiken

Scheidingsrek voor Mitsubishi Outlander (Inc. Hybrid) (2012-heden)

LET OP! Alleen te gebruiken in combinatie met een autospecifiek hondenrek!

Passend voor volgende voertuigen

  • Mitsubishi Outlander 2012 - 2015
  • Mitsubishi Outlander 2015 ->
  • Mitsubishi Outlander Phev 2014 -
  • alleen 50/50 te gebruiken

Deze scheidingsrekken zijn er niet alleen om uw kofferbak te verdelen maar vergroten ook de veiligheid van uw hond. Door de het specifiek voor uw auto gemaakte ontwerp bent u verzekerd van een optimale pasvorm. Bij een scherpe bocht blijft uw bagage gescheiden en veilig liggen. Wilt u meerdere honden gescheiden vervoeren is dit rek ideaal om de scheiding te creëren.

Alle rekken zijn met precisie laser gesneden stalen buizen en gelast gaas gemaakt. Ze zijn afgewerkt met het speciaal voor de rekken ontwikkelde nylon poedercoating. Deze geeft niet alleen een mooie metallic grijze kleur maar ook een duurzame kras bestendige en belangrijkste een hond veilige coating. De fabrikant geeft niet voor niks levenslang garantie op productie fouten tijdens de gehele levensduur.

Alle rekken zijn de eerste maal binnen 15 minuten geïnstalleerd. Wilt u het rek er tijdelijk uit hebben is dit met enkele handelingen en zonder gereedschap in seconden geklaard. Dit geeft u tijdens uw reis veel vrijheid voor het gebruik van de kofferruimte en het vervoeren van uw trouwe viervoeter.

Wilt u dus uw hond met een goed gevoel meenemen op reis en toch uw kofferbak optimaal kunnen gebruiken is dit scheidingsrek een optimale aanvulling op uw hondenrek.

Dit scheidingsrek heeft een levenslange garantie. Let op! Dit geldt alleen voor productiefouten.

Staat er voor uw auto geen hondenrek of scheidingsrek tussen? Neem contact met ons op via info@autobench.nl en wij zoeken uw rek erbij.

Artikelnummer 66596
Automerk Mitsubishi