Velden zijn niet correct ingevuld


Flamingo Autogordel hond Maat M


€ 24,95
Binnenkort verwacht

 ACHTERBANK BESCHERMHOES 140X122CM

Achterbank beschermhoes 140x122cm

29,95 € 22,95


Flamingo Autogordel hond Maat M

Een autogordel voor honden is een goedkope en veilige manier om uw hond per auto te vervoeren. In sommige Europese landen (bijvoorbeeld Duitsland, Italië en Spanje) is het verplicht om uw hond vast te vervoeren. Dit betekent dat uw hond niet los mag lopen in de auto. Een autogordel voor honden is dan een oplossing. Gaat u op vakantie of legt u grote afstanden af met uw hond? Dan adviseren wij om uw hond te vervoeren in een autobench.

Autogordel voor uw hond

Met de Flamingo autogordel voor honden kunt u uw hond veilig vastzetten in de auto. De verstelbare nylon autogordel is tevens te gebruiken als wandelgordel. Bij aanschaf van een Flamingo hondengordel ontvangt u tevens een veiligheidsgordel cadeau. Met de gratis bijgeleverde veiligheidsgordel voorkomt u dat uw hond plotseling uit het raam of portier kan springen.

Het is belangrijk dat u enkel de veiligheidsgordel gebruikt tijdens het vervoeren van uw hond en geen halsband. Deze hondengordel is uitermate gemakkelijk te bevestigen in uw auto. U klikt het uiteinde van de hondengordel in de sluiting van uw auto en verbindt vervolgens de veiligheidsgordel.

Artikelnummer 57188