Velden zijn niet correct ingevuld


Kant en klaar versvlees (alleen in Nederland)

Waarom zou ik diepgevroren versvlees gaan voeren? Diepgevroren kant en klaar versvlees komt het dichtste bij natuurlijke voeding. Het bevat alle benodigde voedingsstoffen en het bevat bacteriën die goed zijn voor de darmen van uw hond. Hierdoor kan uw hond beter met slechte bacterien en parasieten omgaan. Andere verbeteringen zijn: minder winderigheid, minder stank uit de bek, minder jeuk, minder vaak poepen en kleinere drollen, minder vaak vlooien, minder oorontsteking en een mooiere vacht! 

Hoe bestel ik kant en klaar versvlees?

Hieronder vindt u de kkv pakketten die wij momenteel verkopen. Voor donderdag 12:00 uur besteld is de volgende week geleverd. Wilt u meerdere pakketten kopen vraag dan een offerte aan. Heeft u andere wensen of wilt u alleen speciale soorten? Vraag uw offerte hier aan.

Hoe merk ik dat ik beter voer geef?

Daar zijn veel verschillende antwoorden op en verschilt ook per hond en is ook afhankelijk wat voor een voer uw hond eerst kreeg. Over het algemeen zien wij vaak de volgende verbeteringen.

  • Minder winderigheid
  • minder stank uit de bek
  • minder jeuk
  • minder vaak poepen en kleinere drollen
  • minder vaak vlooien en wormen
  • mooiere vacht
  • minder oorontsteking

Kan ik zo overstappen op versvlees?

De meeste honden kunnen eenvoudig overstappen op een versvlees dieet. Voor sommige honden is het wat lastiger u kunt ze langzaam laten wennen door langzaam over te stappen en niet ineen keer het hele dieet aan te passen.

Hoe wordt KKV geleverd?

Alleen leverbaar in Nederland. Voor donderdag 12:00 uur besteld is de volgende week geleverd.
U mag zelf aangeven op welke dag er geleverd kan worden tussen woensdag en zaterdag
tussen 8:00 - 18:00 uur. Dit kunt u aangeven bij de mededelingen wanneer u uw bestelling doet.

Avond levering van diepvries voer is mogelijk op woensdag tot en met vrijdag tussen 17:00 - 22:00 uur kosten € 3,95 extra.
Let op: er moet iemand thuis zijn om het voer in ontvangst te nemen.