Velden zijn niet correct ingevuld


Autobench 4Pets Pro

5 sterren in de ANWB crashtest

Nieuwe lijn autobenches van 4Pets

Eén van de meest bekendste merken in de markt van autobenches, 4Pets uit Zwitserland. 4Pets is het enige merk die een Tüv keuring hebben gehad en zijn goedgekeurd. En ze hebben een nieuwe lijn uitgebracht, de PRO lijn. Veiliger dan de voorgaande modellen, een beter slot, en beter passend in nieuwere auto's.

4Pets autobench modellen

De volgende 11 modellen zijn uit voorraad leverbaar. Onderaan de pagina vindt u onze keuzehulp en daarme kunt u bepalen welke bench in uw auto past. Vragen? Stel ze gerust in de livechat met Mark of bel naar 0521-343424

Onze voorraad 4Pets Pro

Welke bench past in mijn auto?

Maak gebruik van onze handige keuzehulp.

Welke bench past in mijn auto?

Accessoires

Natuurlijk zijn er ook veel accesoires verkrijgbaar bij deze pro autobenches. Hieronder vindt u een kleine impressie.

Crash Bag  Pro 1 /  Pro 2 / Pro 22

4pets Crash Bag Pro 1 / Pro 2 / Pro 22

€ 79,95
Op voorraad
  • Hoogte 51,5 cm
  • Breedte 45 cm
Info
Easy Steps

4 Pets Proline Easy Steps

€ 219,-
Binnenkort verwacht
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 70-160 cm
  • Lengte 160 cm
Info

Waarom een nieuwe lijn autobenches?

De oude lijn was toch ook goed? Deze vraag hebben we aan 4Pets gesteld. Het antwoord is dat de ProLine boxen tot de hoogste boxen in de markt behoorden. Dit betekende dat ze in moderne auto's, die schuiner en ronder zijn, steeds minder goed passen. Daarom hebben ze een minimale aanpassing in de hoogte.

Veiligheid van de 4Pets Pro autobenches

Een andere belangrijke verbetering is dat de benches nog veiliger zijn geworden. Dit komt mede door de kunststof achterwand.

ips

Deze achterwand is gemaakt van een gepatenteerd kunststof en wordt een ips achterwand genoemd (Ips = impact protection systeem). Dit systeem zorgt ervoor dat de krachten die bij een botsing vrijkomen beter opgevangen worden en de box stabieler blijft. Je kunt het zien als een soort kreukelzone en in samenwerking met de bijpassende crashbag heeft uw hond dezelfde kansen als u met een airbag.

slot slot

Verbeterd slot op de autobench

Ook het slot is verbeterd en verandert het is nog beter en stabieler geworden en toch nog steeds met 1 hand te bedienen. Het vernieuwde slot geeft nog meer stevigheid aan de deur.

Meer weten?

Vragen? Stel ze gerust in de livechat met Mark of bel naar 0521-343424