Velden zijn niet correct ingevuld


Autobench voor een Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is een in 1975 geproduceerde Duitse auto die in verschillende vormen is geproduceerd. De Polo werd oorspronkelijk geïntroduceerd als de goedkopere versie van de al eerder uitgebrachte Audi 50. De Volkswagen Polo is één van de best verkochte auto's in zijn klasse.

Afbeeldingsresultaat voor volkswagen polo foto klein natuur

Bent u opzoek naar een autobench voor een Volkswagen Polo?

Op deze pagina kunt u verschillende maten en merken autobenches vinden voor uw Volkswagen Polo. Autobench.nl verkoopt verschillende A-merken (zoals Alvaris, KLD en G-line), maar ook het huismerk Hundos.

Maatwerk Autobench volgens opgegeven maten

Hundos Pro Maatwerk Autobench volgens opgegeven maten

€ 0,-
Op voorraad
  • Hoogte volgens opgave cm
  • Breedte volgens opgave cm
  • Diepte volgens opgave cm
Info
Nu extra voordelig

 

Hoe vervoer ik mijn hond veilig in een autobench?
U kunt de reis in de autokooi voor uw hond een stuk veiliger maken door een aantal accessoires. Met de Crash Bag beschermt u uw hond bij het plotseling remmen en manoeuvreren. Deze Crash Bag is verkrijgbaar in verschillende breedtes en is ontwikkeld door G-Line. Het is mogelijk om het ook voor andere merken te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de autokooi niet gaan schuiven, worden er anti-slipmatten verkocht en straps om de hondenbox mee vast te zetten. Om het comfort in een autobench te verhogen, zijn er ook benchkussens verkrijgbaar. Op Autobench.nl kunt u verschillende maten en patronen benchkussens aanschaffen.

Hoe krijg ik mijn hond in de autobench?
Jonge en gezonde honden kunnen zonder problemen in de kofferruimte van uw auto springen om zo de hondenkooi in te gaan. Wanneer u echter een oudere hond of een hond met klachten heeft, wordt dit lastig. Om uw hond eenvoudig  de auto in en uit te laten stappen, verkoopt autobench.nl loopplanken.

Diverse modellen loopplanken voor hond

Easy Steps

4 Pets Proline Easy Steps

€ 219,-
Binnenkort verwacht
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 70-160 cm
  • Lengte 160 cm
Info

Hoe voorkom ik krassen en  vuil op en in mijn auto?
Doordat uw hond uw Mitsubishi Outlander PHEV in en uit springt, kan dit krassen op uw auto veroorzaken.  De G-Line Scratch Guard voorkomt dit. De Scratch Guard is te gebruiken op alle soorten autobenches. De Dirtmat van Alvaris zorgt ervoor dat de lak van uw Outlander niet beschadigt en vies wordt bij het in- en uitstappen van uw hond.