Velden zijn niet correct ingevuld


Welke bench is geschikt voor een Appenzeller Sennenhond?

De Appenzeller sennenhond is afkomstig uit Zwitserland. Deze hond wordt voor verschillende functies gebruikt zoals: Hoeder van de kudde, trekhond, gebruikshond, speurhond, waakhond en gezelschapshond. Het is een hond die vriendelijk is tegen huisgenoten, maar tegen vreemden is hij wantrouwend. Daarom is het een ideale waakhond. De levensverwachting van een Apenzeller Sennenhond is 12 tot 14 jaar en de verwachte lengte is tussen de 47-58 cm. 

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Appenzeller Sennenhonden?

Op autobench.nl zijn er verschillende merken autobenches verkrijgbaar waarin u uw Appenzeller Sennenhond veilig kan transporteren. Om uw hond veilig te vervoeren, is het verstandig om een stevige autokooi aan te schaffen. De autobenches van de A-merken Alvaris, 4Pets en KLD beschikken over een erg goede kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een betaalbaardere alternatief, zal u uitkomen op een Hundos bench. De Hundos benches komen namelijk kwalitatief gezien erg dichtbij onze A-merken, maar zijn voordeliger.

Hoe vervoer ik mijn Mechelse Herder veilig in een autobench?

Het vervoeren van een Mechelse Herder in een autobench is natuurlijk al erg veilig. U kunt de veiligheid echter verhogen door het aanschaffen van enkele accessoires. Omdat uw hond in de bench wel enige bewegingsvrijheid heeft, kan uw Mechelaar bij plotseling remmen zich bezeren. Om dit te voorkomen, heeft 4Pets de Crashbag ontwikkeld. Deze Crashbag dient als een stootkussen voor uw Mechelaar. Verder kan het gebeuren dat de autobench gaat verschuiven in uw kofferruimte. Dit kan u voorkomen door het aanschaffen van een anti-slipmat en straps.

Hoe krijg ik mijn Mechelse Herder in een autobench?

Een gezonde Mechelaar springt zonder moeite in en uit uw kofferruimte om zo de autobench in te gaan. Wanneer uw Mechelaar klachten heeft, kan dit moeilijk zijn voor uw hond. Om uw hond een handje te helpen, kunt u een loopplank aanschaffen. Hierdoor kan uw Mechelse Herder eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Wanneer uw Mechelse Herder in en uit uw kofferruimte springt, kunnen er krassen ontstaan op uw auto. Wanneer u gebruikt maakt van een 4pets autobench kunt u een 4Pets scratch guard aanschaffen om uw auto te beschermen tegen krassen. Ook kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer die geschikt is voor alle autobenches. Wanneer u gebruik maakt van een Alvaris autobench kunt u een dirtmatgebruiken, deze zal uw auto beschermen tegen krassen en vuil.

Geschikte hondenbenches voor een Mechelse Herder

Een hondenbench is ideaal om uw hond een eigen plek te geven in huis. Autobench.nl heeft voordelige hondenbenches leverbaar in allerlei soorten en maten. Tevens kunt u een hondenbench verder uitbreiden met diverse accessoires, zoals benchkussens, RVS eet- en drinkbakken of ligmatten.