Velden zijn niet correct ingevuld


Doctor Bark

In ons assortiment hebben wij sinds kort een aantal producten van het merk Doctor Bark opgenomen. Doctor Bark is een Duits top merk wat made in Germany garandeert.

Wat de producten van Doctor Bark zo speciaal maakt, is het design en de hygiëne van het product. U kunt de producten namelijk eenvoudig wassen in de wasmachine op 95 °C. Doordat u het op deze hoogte kunt wassen, zullen bacteriën, parasieten (bijvoorbeeld mijten) en lichaamsvetten worden verwijderd.

De producten van Doctor Bark zijn ontwikkeld door Duitse dierenartsen. De productie van de producten vindt ook plaats in Duitsland.

Garantie:

Doctor Bark wordt gekenmerkt door tijdloos design, kwalitatief hoogwaardige materialen en handgemaakte productie. Alle Doctor Bark producten kunnen worden gewassen bij 95°C en dat is uniek, wereldwijd! Doctor Bark garandeert een absoluut hygiënisch en schoon ligvlak voor een periode van 15 jaar.

Informatie over Doctor Bark hondenmanden:

De hondenmanden van Doctor Bark hebben een zachte gewatteerde bodem. Deze bodem koelt in de zomer en isoleert in de winter tegen koude vloeren. De hondenmand beschikt over een dik gevulde rand.

Door de speciale vulling van deze hondenmand, keert de mand steeds weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. De hoes van de hondenmand is gemaakt van een zeer duurzaam katoen mengsel dat bestand is tegen klauwen en tanden.

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles was ok, en de levering was prefect op tijd. de montage van de bench was goed geïllustreerd, dus geen probleem om dit samen te stellen.
Jan -
Duidelijke site, prima chatfunctie. Vragen direct beantwoord. Goed en stevig spul gekocht.
Paul -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen