Velden zijn niet correct ingevuld


Flamingo

Flamingo is een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1972.flamingo Flamingo staat bekend om haar hoge kwaliteitsproducten voor huisdieren, waaronder natuurlijk ook voor honden. Om mee te gaan met de laatste trends en ontwikkelingen, gaan de inkoopspecialisten van Flamingo naar verschillende belangrijke beurzen en leveranciers over de hele wereld.


Flamingo op Autobench.nl

Wij vinden het erg belangrijk om hoge kwaliteit te leveren en een divers aanbod aan te leveren. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om de producten van Flamingo in het assortiment van Autobench.nl op te nemen. U kunt op onze site de volgende producten vinden van Flamingo: Draadstalen autobenches, fietsmanden, hondenbenches, puppyrennen, koelmatten en reisbenches. Hieronder lichten wij een aantal populaire producten van Flamingo uit.


Flamingo hondenbenches

De hondenbenches van Flamingo zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit. De bench heeft een metalen bodembak en stevige dikke spijlen. Verder heeft de bench 2 deurtjes en beschermvoetjes, zodat uw vloer of muur wordt beschermd. Vanwege de eenvoudig te verwijderen bodembak, kunt u de bench snel en gemakkelijk schoonmaken. De Flamingo lijn hondenbenches bevat 5 verschillende maten benches, zodat u voor bijna elke hondenras een geschikte bench kunt vinden. Hieronder vindt u alle Flamingo hondenbenches.


Flamingo reisbenches

De Flamingo reisbenches staan geheel in het teken van gemak. De soft kennel is in plus minus 10 seconden in en uit elkaar te zetten. De gaasroosters zorgen voor een goede luchtcirculatie. De bench komt met een deken en een draagtas. Deze nylon bench is weer en water bestedig. Ideaal voor op vakantie, maar ook voor in huis of voor korte tripjes in de auto. De Flamingo reisbenches komen in 3 verschillende maten. Hieronder vindt u alle Flamingo reisbenches.