Velden zijn niet correct ingevuld


Hondenrek

Onze hondenrekken worden specifiek voor elk type auto ontworpen. Onze rekken maken gebruik van de montage punten die al in uw auto zitten en doordat het hondenrek voor uw auto speciaal is ontworpen, past het ook perfect. Door de eenvoudige bevestiging is elk rek binnen 15 minuten gemonteerd met normaal gereedschap. 

volvoRek alfa

rek rek rek

Materiaal:

Het materiaal waarvan deze rekken gemaakt worden, is een zachter staal soort dat zich eenvoudig door een laser laat snijden en wat na het snijden en lassen vakkundig wordt afgewerkt met ondermeer een poedercoating. Deze coating maakt het rek erg krasvast en natuurlijk voorkomt het oxidatie en roestvorming.

Veiligheid: 

De wetgeving in Nederland geeft duidelijk aan dat lading nooit de bestuurder mag hinderen. In de Nederlandse regelgeving wordt een huisdier ook als een goed gezien. Autobench.nl adviseert daarom ook om uw huisdier veilig te vervoeren en een degelijk en goed hondenrek of een goede autobench te monteren.

Accesoires:

Als extra opties zijn er bij diverse modellen hondenrekken ook scheidingsrekken verkrijgbaar.
Deze scheidingsrekken verdelen uw kofferruimte in meerdere compartimenten, zodat u bijvoorbeeld uw bagage en uw hond gescheiden kunt vervoeren. Dit is extra veilig voor uw hond. Te veel ruimte is bij een noodstop of ongeluk immers niet goed voor hem of haar.

Onze handige keuzehulp helpt u bij het zoeken van het juiste hondenrek of autobench.

Welke bench past in mijn auto?

 

 

 

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Van te voren een korte chat gehad via de website omdat ik nog wat vragen had. Door het goede advies heb ik de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Jeroen -
In eerste instantie dacht ik dat de vervoersbench voor in het vliegtuig groot genoeg was voor mijn hond . Maar bij nader inzien was hij toch te klein Alleen kwam ik daar pas een maand later achter . Ik mocht de bench van Mark omruilen tegen en groter formaat ondanks dat ik 14 “ te laat” was volgens de leveringsvoorwaarden Super service en byzonder aardig!
Mary Smits -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen