Velden zijn niet correct ingevuld


K9 Natural – de optimale voeding voor uw hond!

Als u K9 Natural voert zult u versteld staan hoe lekker uw hond het gaat vinden!

k9logo

Gebaseerd op de eetgewoontes van de Noord-Amerikaanse wolf, is K9 Natural dusdanig samengesteld, dat het heel erg dicht bij de natuurlijke voeding komt die de wolf in de vrije natuur tot zijn beschikking heeft.

Ons motto is: voer uw hond volgens het oorspronkelijke recept van de natuur!

K9Natural is ontwikkeld om de eetgewoontes van de wolf zo goed mogelijk te benaderen, want het DNA van onze huishond verschilt maar 0,2% met het DNA van de in het wild levende wolf. Het DNA van een Coyote, naaste familie van de wolf, onderscheidt zich maar met 4%.

Opbouw ander hondenvoer:
Tegenwoordige worden de meeste commercieel bereide hondenvoeders gekookt of bevatten grote hoeveelheden toevoegingen zoals graan,rijst of aardappelen. Volgens ons komt dat niet overeen met het natuurlijke eetgedrag van de hond, zoals dat door de natuur bedoeld is.

De twee belangrijkste hoofdredenen hiervoor zijn:

1. Allereerst is koken onnodig en zelfs schadelijk, omdat daarbij de essentiële ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, eiwitten en vele andere nuttige bouwstenen in hun effectiviteit worden verminderd of zelfs geheel verloren gaan.

2. Ten tweede, honden zijn vleeseters en eten normaal gesproken geen granen of graanproducten (dit verklaart heel vaak bepaalde allergieën bij honden). Als men dit eenvoudige principe van de natuur begrijpt alsmede de fysiologie van de hond, is het geven van vers vlees en verse ingrediënten logisch. Bij het overgaan op het voeren van K9 Natural zal men snel vaststellen hoe de hond ervan opknapt.

De hierboven genoemde redenen waren doorslaggevend om voor K9Natural uitsluitend vers rauw vlees te gebruiken: zonder granen of andere toevoegingen die niet in de natuur gegeten worden. Het doel was een voer te creëren dat zo dicht mogelijk aan zou sluiten bij de natuurlijke eetgewoontes van uw hond. Dit alles zonder toevoeging van niet-natuurlijke ingrediënten, maar door een combinatie van afgepaste natuurlijke verse grondstoffen in de juiste maatverhouding en van de beste kwaliteit.

Jaren:
Het duurde 15 jaar voordat wij K9 in zijn huidige vorm ontwikkeld hadden. Wij hebben gedurende die tijd het productieproces steeds verder ontwikkeld.
Daarmee hebben wij onze filosofie in daden kunnen omzetten. Wij doen geen compromissen als het gaat om de hoogste kwaliteit en een eersteklas samenstelling. Onze belofte is dan ook: uw hond zal daarvan profiteren!

K9Natural is een voer dat aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. In het bijzonder vanwege het speciale fabricageproces. Wij gebruiken slechts die hoogwaardige grondstoffen, die ons door de natuur geboden worden en die garant staan voor een natuurlijke voeding van uw hond.

Voorbeelden van ingrediënten die wij voor het K9Natural voer gebruiken zijn:
• Vlees
• Bloed
• Botten
• Seizoensgebonden groenten en fruit
• Hart
• Lever
• Nieren
• Groene Pens
• Eieren
• Knoflook
• Levertraan

De voordelen van BARFEN met K9 Natural:

barfen

Het bereidingsproces:
De ingrediënten worden zorgvuldig gevriesdroogd, zodat de belangrijkste bestanddelen in zijn geheel bewaard blijven. Door deze buitengewone productiewijze garandeert K9 Natural de versheid en het volledige behoud van de voedingsstoffen tot het moment van voeren.
Onze gevriesdroogde producten behoeve geen koeling, zodat u K9 Natural ook prima kunt gebruiken als u onderweg bent!

Voeg gewoon warm water toe (niet warmer dan 37 ° C) en u heeft een uitgebalanceerd, makkelijk te bereiden maaltijd van vers vlees voor uw hond.
Zodra u aan het gevriesdroogde voedsel K9 Natural de vereiste hoeveelheid water heeft toegevoegd, krijgen de ingrediënten vanzelf weer hun natuurlijke voedingswaarde.

K9 Natural is dé gemakkelijke manier om uw hond van een uitgebalanceerde maaltijd van vers vlees te voorzien
Met het voeren van K9Natural kunt u er zeker van zijn dat uw hond alles binnen krijgt wat de natuur hem te bieden heeft!

Meer informatie over K9 Natural.

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles was ok, en de levering was prefect op tijd. de montage van de bench was goed geïllustreerd, dus geen probleem om dit samen te stellen.
Jan -
Duidelijke site, prima chatfunctie. Vragen direct beantwoord. Goed en stevig spul gekocht.
Paul -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen