Velden zijn niet correct ingevuld


Major Dog Hondenspeelgoed

Sinds kort hebben wij hondenspeelgoed van het merk Major Dog in het assortiment genomen. Wij kiezen zorgvuldig onze merken uit die wij aanbieden op Autobench.nl. Als het gaat om hondenspeelgoed vinden wij het namelijk erg belangrijke dat er goede materialen worden gebruikt. De Major Dog Hondenspeelgoedjes staan bekend om hun milieuvriendelijke, hoogwaardige en duurzame materialen.

Bij Major Dog zijn ze al jaren bezig met het perfectioneren van hun producten. Het speelgoed dat wij in ons assortiment hebben opgenomen is jarenlang getest en aangepast totdat alle producten aan de kwaliteit en functionele eisen voldoen. Al het speelgoed van Major Dog is TUV gecertificeerd.

Tuv

Ons assortiment

Het assortiment van  Major Dog, dat u hieronder kunt vinden, wordt de komende tijd sterk uitgebreid. Het speelgoed is verkrijgbaar in een prachtig felle oranje kleur. Naast dat het speelgoed er mooi uitziet, biedt het de hond urenlang speelplezier. Bij elk product van Major Dog is er wel een element wat het uniek maakt. Er zijn een aantal producten die bijvoorbeeld drijven, ideaal voor apporteer oefeningen in het water!

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles was ok, en de levering was prefect op tijd. de montage van de bench was goed geïllustreerd, dus geen probleem om dit samen te stellen.
Jan -
Duidelijke site, prima chatfunctie. Vragen direct beantwoord. Goed en stevig spul gekocht.
Paul -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen