Velden zijn niet correct ingevuld


Openingstijden Autobench.nl

Autobench.nl is een webshop gespecialiseerd in autobenches, hondenbenches, puppyrennen en andere hondenbenodigdheden. Heeft u vragen over een van onze producten? Ieder uur van de dag contact opnemen met Autobench.nl via ons contactformulier. U ontvangt dan binnen 1 á 2 werkdag reactie op uw e-mail.

Openingstijden magazijn

Wilt u een bench komen passen? Een aantal van onze demo modellen kunt u komen passen op locatie. Het magazijn van Autobench.nl is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Neem voor een afspraak even contact op.

Telefoon en Livechat

Ook telefonisch en via de Livechat is Autobench.nl goed te bereiken. Autobench.nl hanteert de volgende openingstijden

  Bereikbaar per telefoon, e-mail of livechat Levering van Producten
Maandag  08:30 - 17:30 Ja
Dinsdag 08:30 - 17:30 Ja
Woensdag 08:30 - 17:30 Ja
Donderdag 08:30 - 17:30 Ja
Vrijdag 08:30 - 17:30 Ja
Zaterdag Gesloten Ja
Zondag Gesloten Nee


Wenst u een afspraak buiten deze tijden, dan kunt u even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ons telefoonnummer is 085 -0718080.


Klantenservice

Heeft u vragen over de verzendwijze, levertijd, betaalwijze of een ander onderwerp? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of de klantenservice pagina.

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Van te voren een korte chat gehad via de website omdat ik nog wat vragen had. Door het goede advies heb ik de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Jeroen -
In eerste instantie dacht ik dat de vervoersbench voor in het vliegtuig groot genoeg was voor mijn hond . Maar bij nader inzien was hij toch te klein Alleen kwam ik daar pas een maand later achter . Ik mocht de bench van Mark omruilen tegen en groter formaat ondanks dat ik 14 “ te laat” was volgens de leveringsvoorwaarden Super service en byzonder aardig!
Mary Smits -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen