Velden zijn niet correct ingevuld


Over Autobench.nl

Autobench.nl is sinds 2012 het adres voor al uw autobenches, hondenbenches, puppyrennen en andere hondenbenodigdheden. Autobench.nl is een webshop gespecialiseerd in benches voor honden en puppy’s. De afgelopen jaren hebben wij al duizenden klanten mogen verblijden met een van onze benches. Dankzij ons grote aanbod benches en puppyrennen hebben wij altijd een geschikte bench voor uw hond en/of auto.

Autobench.nl is onderdeel van Meester Penning B.V. en is gevestigd aan de Limburg van Stirumstraat 50 in Hoogeveen.

Waarom een bench van Autobench.nl?

 


Advies en service

De medewerkers van Autobench.nl zijn hondenliefhebbers in hart en nieren. Wij zijn allen in het bezit van een hond en weten daarom als geen ander, dat het aanschaffen van een bench vragen met zich meebrengt. Al onze services en producten zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u heel eenvoudig via onze keuzehulp en zoekfilters een geschikte autobench, hondenbench, puppyren of transportbox vinden die geschikt is voor uw hond.

Autobench.nl verbetert haar website, producten en services constant om een zo hoog mogelijk kwaliteit te waarborgen. Helaas kan het voorkomen dat product informatie of afmetingen niet overeenkomen met het daadwerkelijke product. Ziet u een product dat onjuiste informatie bevat, meldt het ons via ons formulier.

Contact opnemen met Autobench.nl

Heeft u vragen over een van onze autobenches, puppyrennen of andere producten? Neem contact op met Autobench.nl of bel ons via 085-0718080

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Van te voren een korte chat gehad via de website omdat ik nog wat vragen had. Door het goede advies heb ik de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Jeroen -
In eerste instantie dacht ik dat de vervoersbench voor in het vliegtuig groot genoeg was voor mijn hond . Maar bij nader inzien was hij toch te klein Alleen kwam ik daar pas een maand later achter . Ik mocht de bench van Mark omruilen tegen en groter formaat ondanks dat ik 14 “ te laat” was volgens de leveringsvoorwaarden Super service en byzonder aardig!
Mary Smits -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen