Velden zijn niet correct ingevuld


Wilt u een puppy bench kopen?

Wilt u uw puppy een eigen plek in huis geven? Kies dan voor Autobench.nl om een puppy bench van Kerbl of Starline van te kopen. In ons brede assortiment puppy benches vindt u benches in meerdere kleuren. Onze goedkope puppy benches zijn te koop in alle soorten en maten. Tevens kunt u uw puppy bench verder uitbreiden met diverse accessoires, zoals benchkussens, RVS eet- en drinkbakken of ligmatten.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een puppy bench?

Met behulp van de filters op onze website heeft u in een handomdraai een puppy bench gevonden die voldoet aan uw eisen, zoals de afmetingen van uw hond. Hierbij is het belangrijk om te weten wat de schofthoogte van uw puppy is of kan worden. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over een van onze puppy benches? Bekijk dan onze tips of neem contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk het volledige assortiment puppybenches hier.

Waarom een puppy bench kopen bij Autobench.nl?


 


 

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Van te voren een korte chat gehad via de website omdat ik nog wat vragen had. Door het goede advies heb ik de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Jeroen -
In eerste instantie dacht ik dat de vervoersbench voor in het vliegtuig groot genoeg was voor mijn hond . Maar bij nader inzien was hij toch te klein Alleen kwam ik daar pas een maand later achter . Ik mocht de bench van Mark omruilen tegen en groter formaat ondanks dat ik 14 “ te laat” was volgens de leveringsvoorwaarden Super service en byzonder aardig!
Mary Smits -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen