Velden zijn niet correct ingevuld


Uitvouwbare puppyren

Bent u opzoek naar een uitvouwbare puppyren? Autobench.nl heeft een groot aanbod uitvouwbare puppyrennen uit voorraad leverbaar. Een uitvouwbare puppyren is licht en gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Een puppyren is erg handig om puppy’s en volwassen honden een plekje in uw huis of tuin te geven. Het voordeel van een puppyren is dat de honden / puppy’s meer loopruimte hebben dan in een bench. Daarnaast is een puppyren uitermate geschikt voor meerdere honden.

Hundos Puppyren uitvouwbaar


Flaming puppyren met pennen

De Flamingo puppyrennen zijn momenteel erg populair. De verzinkte puppyrennen van dit merk zijn eenvoudig te monteren en binnen en buiten te gebruiken. Dankzij de verzinkte constructie oxideren de Flamingo puppyrennen nagenoeg niet.


Nylon puppyren uitvouwbaar

Gaat u vaak op vakantie of wilt u een puppyren hebben die u makkelijk kunt verplaatsen? Onze nylon puppyrennen zijn erg licht en voorzien van een draagtas. Deze uitvouwbare puppyrennen zijn gemaakt van duurzaam nylon en wordt geleverd met een afdeknet en een grondzeil.


Maelson puppyren uitvouwbaar

De Maelson puppyren is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en is voorzien van een degelijk stalen frame. De Maelson puppyren weegt slechts 7 kg en is binnen enkele seconden op te zetten. De nylon puppyren is eenvoudig mee te nemen dankzij de bijgeleverde draagtas. Deze nylon puppyren is ook te koppelen met een Maelson Reisbench.


Andere puppyren?

Bent u opzoek naar een puppyren met bodembak, gecoate puppyren of een dubbele puppyren? Autobench.nl heeft naast uitvouwbare puppyrennen ook een groot aanbod andere puppyrennen.

Bekijk alle puppyrennen

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles was ok, en de levering was prefect op tijd. de montage van de bench was goed geïllustreerd, dus geen probleem om dit samen te stellen.
Jan -
Duidelijke site, prima chatfunctie. Vragen direct beantwoord. Goed en stevig spul gekocht.
Paul -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen