Velden zijn niet correct ingevuld


Reisbench voor uw hond

Een reisbench biedt u veel gemak wanneer u uw hond even mee wilt nemen. De reisbench biedt u een lichtgewicht oplossing waarbij uw hond zijn vertrouwde omgeving met zich mee kan nemen. De reisbenches zijn veelal van nylon geproduceerd. Met name met de Maelson reisbench haalt u een top product in huis. De reisbenches zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek.

Maelson reisbenches

Het merk Maelson is een in Europa vervaardigd merk voor reisbenches en levert daarnaast enkele producten voor katten. De reisbenches bieden naast gemakt een stijlvolle aanblik. Er is bij de productie zichtbaar aandacht besteed aan het design van de benches. De reisbenches zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, vooral nylon. Maelson zal ons nu en in de toekomst verder verrassen met nieuwe en innovatieve producten voor hondenbezitters.

De benches zijn in gesloten vorm zeer compact en daarom gemakkelijk mee te nemen op reis. Deze reisbenches zijn in enkele minuten op te zetten. De bench is voorzien van een sterk metalen binnenwerk omsloten met nylon. In de bench treft u een uitneembaar ligbed aan voor uw hond. Deze is eenvoudig uitwasbaar.maelson reisbench


De benches van Maelson zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Maelson reisbench beige

Maelson reisbench grijs


Kerbl reisbenches

Kerbl is een Europees merk dat al vele jaren bekend staat om zijn ervaring met de productie en levering van dierenbenodigdheden. Wij bieden binnen ons assortiment verschillende hondenbenches van Kerbl aan voor thuis en onderweg. Van Kerbl benches hebben we een uitgebreid assortiment IATA-goedgekeurde kunststof benches.

Op reis gaan met de hond kan voor tal van problemen zorgen. Uw hond mag niet overal mee naar toe en kan niet los vervoerd worden. Een kunststoffen bench van Kerbl biedt de oplossing. Deze benches zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben een stevige deur die niet zomaar open kan springen. Vanwege het IATA-keurmerk mag u met deze reisbenches van kunststof de hond zelfs in het vliegtuig vervoeren. Bedenk vooraf wel goed of u uw hond als handbagage meekerbl reisbench kunt nemen of dat deze apart vervoerd moet worden in het vliegtuigruim. Onze Kerbl benches van kunststof zijn geschikt voor reizen met hond en kat.

De benches van Kerbl zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Kerbl reisbench grijs

Wilt u al onze reisbenches bekijken? klik dan hier!