Velden zijn niet correct ingevuld


RelaxoDog

Met de RelaxoDog krijgt u uw hond in een diepe ontspanning bij stressvolle situaties. Honden kunnen last hebben van bijvoorbeeld reisangst, verlatingsangst en destructief gedrag. De melodieën van de RelaxoDog  creëren een diepe ontspanning voor uw hond. Dit leidt dan weer tot bijvoorbeeld het minder blaffen van uw hond. De RelaxoDog is draadloos, zodat u het product zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Ideaal voor bijvoorbeeld op reis en natuurlijk voor in huis.

relaxodogbanner

De RelaxoDog ondersteunt honden met gedragsproblemen. Veel voorkomende gedragsproblemen zijn bijvoorbeeld:

  • Constant geblaf veroorzaakt door verlatingsangst
  • Angst voor harde geluiden (bijvoorbeeld onweer, vuurwerk etc.)
  • Hyperactiviteit
  • Agressiviteit
  • Reisangst

De RelaxoDog is getest op 1190 honden. Uit deze test bleek 89% van de honden na een aanwendingstijd van minder dan 10 minuten een diepe ontspanning te hebben bereikt bij verschillende prikkels die stress veroorzaken. 94% van de geteste honden vertoonden bij onweer en vuurwerk geen opvallend gedrag meer.

De werking van het product:

De hersenen van uw hond werken als volgt: in de linkerhersenhelft worden geluiden en klankenreeksen/melodieën waargenomen die na verloop van tijd worden herkend en opgeslagen. De rechter hersenhelft registreert de bijbehorende emoties. Uw hond wordt bijvoorbeeld blij wanneer hij u hoort thuis komen. RelaxoDog laat uw hond geluiden horen (die worden waargenomen in de linker hersenhelft) die binnen een relatief korte tijd de onrust veroorzakende geluiden een andere betekenis geven. Dit zorgt ervoor dat de rechter hersenhelft (de emoties) niet meer stimuleert tot bijvoorbeeld blaffen of ander angstig gedrag.

De RelaxoDog heeft hoorbare klankenreeksen, maar ook zes geluidsgolven met een voor de mens niet waarneembare hoogfrequentie. Deze silent sublimale geluidsgolven leiden bij honden tot een diep ontspannen en rustige toestand. Het is belangrijk dat uw hond zich binnen een beperkte straal van het apparaat bevindt. Dit leidt tot de effectiefste werking.  In huis is verstandig om een straal van 5 meter te hanteren. Buiten is het effectief om het apparaat binnen een straal van 3 meter te houden. In onderstaand filmpje wordt de werking uitgelegd.

 

Hoorbare en silent sublimale geluidsgolven:

U kunt de silent sublimale geluidsgolven gebruiken wanneer u bijvoorbeeld thuis zit en bijvoorbeeld tv wilt kijken. Verder kunt u deze stand ook in de auto gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld naar de dierenarts gaat is het verstandig om een half uur van te voren het apparaat in de hoorbare modus aan te zetten. Vervolgens kunt u in de auto de onhoorbare modus aanzetten.

Bij onweer is het effectief om de RelaxoDog in de hoorbare modus te zetten op een aangenaam volume. Mocht uw hond niet ontspannen, kunt u het volume verhogen tot u merkt dat uw hond ontspant. Bij een omgevingsverandering werkt het apparaat het best in de hoorbare modus. Hierdoor kunt uw hond met de herkenbare klanken wennen aan de nieuwe omgeving.

Batterijduur

De batterij van de RelaxoDog gaat ongeveer 8 uur mee.

 

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles was ok, en de levering was prefect op tijd. de montage van de bench was goed geïllustreerd, dus geen probleem om dit samen te stellen.
Jan -
Duidelijke site, prima chatfunctie. Vragen direct beantwoord. Goed en stevig spul gekocht.
Paul -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen