Velden zijn niet correct ingevuld


Starline puppyren

Wilt u uw puppy’s of honden veilig laten rondlopen in uw huis of tuin? Dan is een Starline puppyren zeker iets voor u. De Starline puppyrennen zijn ideaal voor binnen- en buitengebruik. Autobench.nl heeft puppyrennen in allerlei soorten en maten in haar assortiment. Wij hebben puppyrennen voor kleine, middelgrote en grote honden.


Starline puppyren verzinkt

De Starline puppyren verzinkt is erg handig om in de tuin te plaatsen. Deze puppyren verzinkt is gemaakt van draadstaal en bevat één deur. Dankzij de verzinkte constructie is de Starline puppyren beschermt tegen oxidatie. De verzinkte puppyren is met name geschikt voor puppy’s en kleinere honden.


Starline puppyren met bodembak

De Starline puppyren met bodembak is speciaal voor het gebruik in huis. De meegeleverde pvc lade zorgt ervoor dat de (eventuele) behoeftes van de puppy’s / honden goed wordt opgevangen. De PVC onderbak is zeer eenvoudig schoon te maken en uit te nemen. De Starline puppyren met bodembak is gemaakt van zeer sterk metaal en geschikt voor puppy’s en volwassen honden.

Puppyren met onderbak grijs hamerslag 124x76x90 cm.

Hundos Puppyren met onderbak grijs hamerslag 124x76x90 cm.

€ 99,95
Binnenkort verwacht
  • Hoogte 90 cm
  • Breedte 76 cm
  • Diepte 124 cm
Info


Starline puppyren 8 hoekig

De Starline puppyren 8 hoekig zijn stevig, robuust en geschikt voor buitengebruik. Dankzij de stevige metalen constructie is deze puppyren zowel geschikt voor puppy’s als voor volwassen honden. De metalen panelen van deze puppyrennen worden met elkaar verbonden door metalen pennen. Dankzij de metalen pennen kunt u de hondenren ook vastzetten in de ondergrond.


Starline puppyren uitvouwbaar

De Starline puppyren uitvouwbaar is gemaakt van verzinkt metaal met een coating, zodat het niet snel gaat roesten. Deze coating maakt de puppyren erg geschikt voor binnen en buiten gebruik. De uitvouwbare puppyrennen zijn erg compact en kunnen daardoor eenvoudig opgeborgen worden. Wij bieden deze puppyrennen aan in het blauw en roze.


Andere puppyren?

Bent u op zoek naar een nylon puppyren, uitvouwbare puppyren of een andere hondenren? Autobench.nl heeft een groot assortiment puppyrennen op voorraad.

Bekijk alle puppyrennen