Velden zijn niet correct ingevuld


Tami autobench

tami autobenchOpzoek naar de perfecte bench? De Tami benches zijn zowel geschikt voor in de auto als voor in huis. Hierdoor creëerd u voor uw hond gemakkelijk zijn eigen plekje waar u ook bent.

De benches zijn gemaakt van 'dropstitch'materiaal dit is een materiaal dat bestaat uit duizende vezels, wanneer u de bench oppompt doormiddel van de bijgeleverde pomp ontstaat er luchtdruk waardoor de bench stevig zal blijven staan. Deze luchtdruk zorgt voor flexibiliteit in de bench waardoor de bench kan fungeren als airbags tijdens een ongeluk. Ook beschikken de benches van Tami over een nooduitgang aan de bovenzijde van de bench, wanneer u bijvoorbeeld te water gaat kunt u uw hond vanaf de achterbank gemakkelijk uit de autobench tillen. 

Doordat de bench zowel thuis als in de auto te gebruiken is kunt u gemakkelijk een veilige plek voor uw hond creëren. Ook hoeft u geen verschillende benches aan te schaffen voor thuis, onderweg en bijvoorbeeld op vakantie, hiervoor kan u dezelfde bench gebruiken.

De autobenches beschikken over een waterbestendig materiaal, hierdoor zijn de benches gemakkelijk schoon te maken met een doekje of met een waterslang.

Kenmerken

 1. Stevige ritsten.
 2. Grote ingang aan de voorzijde, de deur opent omhoog.
 3. In de deur en zijkant zit scheurbestendig gaas, dit zorgt voor een goede ventilatie.
 4. Nooduitgang aan de bovenzijde van de autobench, deze kan geopend worden vanaf de achterbank.
 5. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde zijn gemaakt van (niet giftig)PVC, hierbij heeft het product een zefel van goedkeuring gekregen.
 6. Door middel van de bijgeleverde pomp zijn de autobenches van Tami gemakkelijk en binnen enkele seconden opgepompt.
 7. Wanneer de Tami autobench op een of andere manier lucht lekt, blijft de autobench zijn vorm behouden en zal deze niet instorten.
 8. De Tami autobenches beschikken over een beveiligde rits, hierdoor kan uw hond de rits zelf niet open krijgen.
 9. Waar metalen autobenches uw auto kunen beschadigen zal dit niet gebeuren met de lichtgewicht autobenches van Tami.
 10. Aan beide zijden beschikken de autobenches van Tami over een vak, hierin kunt u spullen meenemen zoals bijvoorbeeld een waterbak.
 11. Ook zal uw hond lekker kunnen liggen door de zachte bodem in de autobench.

uitleg foto

Tami autobenches

Daarom kiest u voor ons

 • Groot assortiment
 • Gratis verzending vanaf € 35,-
 • Wij geven u graag goed advies
 • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Snelle levering Telefonisch goed en snel bereikbaar In ons (bijzondere?) geval: gratis ophalen retour bench Retour geld gekregen na klacht en retournering bench
-
Communicatie
-
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen