Velden zijn niet correct ingevuld


Tips van Autobench

Om uw ervaring met Autobench.nl en de producten die wij leveren te vergemakkelijken, zijn er een aantal tips opgesteld. In deze tips kunt u bijvoorbeeld opzoeken welke hondenbenches in uw auto passen, maar ook de schofthoogte van uw hond is te vinden op deze pagina. Verder geven wij u graag een aantal tips over het reizen met uw hond. Zo is een hondenbench voor in de auto verplicht in meerdere Europese landen en gelden voor bootreizen weer andere regels. Dit alles en meer is te vinden bij onze handige tips.

Autobenches

Welke autobench past in mijn auto?
Welke Alvaris autobench past in mijn auto?

Ik wil graag een maatwerk autobench bestellen.


Schofthoogte

Bent u benieuwd wat de gemiddelde schofthoogte is van uw hond? Autobench.nl heeft een lijst met schofthoogtes van de meest voorkomende hondenrassen. De schofthoogte kunt u aanhouden als minimale hoogte voor een autobench.

Schofthoogte van uw hond
Schofthoogte hondenrassen Affenpinscher t/m Hovawart
Schofthoogte hondenrassen Ierse Setter t/m Zwitserse Witter Herder


Informatie merken hondenbenches

Ik wil meer informatie over Alvaris.
Ik wil de folder van Alvaris bekijken.
Ik wil meer informatie over de 4Pets Pro
Ik wil meer informatie over KLD.


Hond op vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie met de hond? Autobench.nl geeft u graag tips voor een veilige en prettige auto-, boot- of vliegvakantie met uw hond. Bekijk onze handige reistips op de onderstaande pagina's.

Hond mee op vakantie
In welk land is een autobench verplicht?

Autovakantie met de hond
Bootvakantie met hond
Vliegvakantie met hond

Benchtraining

 

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Van te voren een korte chat gehad via de website omdat ik nog wat vragen had. Door het goede advies heb ik de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Jeroen -
In eerste instantie dacht ik dat de vervoersbench voor in het vliegtuig groot genoeg was voor mijn hond . Maar bij nader inzien was hij toch te klein Alleen kwam ik daar pas een maand later achter . Ik mocht de bench van Mark omruilen tegen en groter formaat ondanks dat ik 14 “ te laat” was volgens de leveringsvoorwaarden Super service en byzonder aardig!
Mary Smits -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen